MIRË SE VINI!

E dimë se ky proces mund të jetë konfuz dhe të nxisë ankth, por ne do ta bëjmë atë sa më të lehtë dhe të qetë.

Gjithçka që bëjmë do të jetë në online, kështu që nuk do të keni nevojë të shkëputeni nga puna ose të merrni një dado për fëmijë. Së pari, ju do të plotësoni një pyetësor të detajuar, duke shpjeguar historikun tuaj, simptomat tuaja dhe çfarë ju bën të keni nevojë për një raport. Nëse është e përshtatshme, psikologu ynë do t’ju dërgojë disa teste psikologjike (gjithashtu online).

Pasi të keni plotësuar gjithçka dhe të keni kthyer testet e plotësuara, ju dhe unë do të bëjmë disa intervista klinike – takime në një telefonatë me video, në mënyrë që të mund t’ju njoh dhe të kuptoj situatën tuaj. Mund të takohemi një herë, mund të takohemi disa herë, varet nga shumë faktorë, por çmimi është i njëjtë. Psikologu ynë do të vlerësojë testet tuaja ndërsa ne bëjmë intervistat tona. Do të takohem me të për të finalizuar informacionin klinik dhe më pas do të më duhen 5 ditë pune për të shkruar raportin. Do t’i dërgoj një kopje avokatit tuaj dhe juve për shqyrtim dhe do të dërgoj një kopje përfundimtare të nënshkruar kur të përfundojë.

Raporti kushton 2000 dollarë dhe përfshin gjithçka, takimet, testimet, intervistat dhe raporti i rishikuar. Kur të hapim dosjen tuaj, do të paguani një depozitë prej 500 dollarësh dhe raporti do t’ju jepet pas pagesës së 1500 dollarëve të mbetur. Raportet tona kushtojnë kaq shumë, sepse ato janë shumë të plota, të sakta dhe do t’i keni në dorë 5 ditë pune pas përfundimit të dokumentacionit, testimit dhe intervistimit.

Nëse dëshironi të filloni procesin, unë do t’ju dërgoj me email një ftesë në portalin tim të klientit. Aty do të gjeni formularët që duhet të plotësoni. Ju lutemi përgjigjuni të gjitha pyetjeve me sa më shumë detaje që mundeni, në mënyrë që të shkruaj një raport të pasur dhe të fuqishëm psikologjik për ju. Ndani të gjitha simptomat tuaja dhe se si ndiheni emocionalisht. Aty ka një hapësirë ku mund të shkruani historikun tuaj.

Portali i Klientit është plotësisht konfidencial dhe askush nuk ka qasje në të nëse nuk nënshkruani një formular lëshimi.

Pasi të plotësoni dokumentet, ka të ngjarë të merrni nga një deri në tre emaile nga ne që kanë në temë Vlerësimin Hecht Ribas. Këto emaile do të lidhen me testet psikologjike për të vlerësuar diagnozën dhe simptomat tuaja klinike. Testimi në raportin tuaj që vërteton simptomat tuaja klinike e bën raportin shumë më të fortë. Është e rëndësishme që të jeni të qartë dhe të sinqertë në mënyrë që të kemi informacionin që na nevojitet për të shkruar raportin më të qartë të mundshëm. Mund të bëjmë disa teste në anglisht ose spanjisht dhe më shumë gjuhë po bëhen të disponueshme me kalimin e kohës.

Hapi tjetër është intervista me mua. Do të takohemi online në zyrën time virtuale këtu https://doxy.me/claudiaribaslcsw. Nuk ka nevojë të shkarkoni softuer ose të krijoni një llogari. Thjesht përdorni një shfletues në një kompjuter ose pajisje me një kamer dhe mikrofon.

Pasi të përfundojmë intervistën, do të më duhen pesë ditë pune (jo pushime apo fundjavë) për të shkruar raportin tuaj. Më pas do t’ju dërgoj një kopje për ta shqyrtuar dhe do të bëjmë aq rishikime sa të jetë e nevojshme (nuk tarifoj për rishikim). Më pas, pasi të keni miratuar raportin, unë do t’i dërgoj një kopje avokatit tuaj dhe do të punoj bashkë me të, duke bërë aq rishikime sa të jetë e nevojshme, derisa raporti të jetë i përsosur.

Nëse dëshironi të filloni procesin tani, ju lutemi më dërgoni me email ose me mesazh emrin tuaj të plotë dhe adresën e emailit dhe mund të fillojmë.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të kontaktoni me email, mesazh ose telefon.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe kujdesemi për ju.